Laatulupaus

Laatulupaus

Tarjottavat liikennepalvelut

Liikenne O.Niemelä Oy tarjoaa linja-autoliikenteen aikataulunmukaisia reitti- ja tilausliikennepalveluja Suomessa ja ulkomailla joukkoliikenneluvan mukaisesti.
Meille tärkeitä asioita ovat: turvallisuus, luetettavuus, ystävällisyys, joustavuus ja taloudellinen kannattavuus. Yhtiöllämme on myös säiliöautoliikennettä.
Reittiverkostomme on kuvattu tarkemmin nettisivuillamme. www.liikenneniemela.fi

Tilausliikennepalvelut

Tilausliikennepalveluja tarjoamme sekä koti- että ulkomailla. Pääasiallinen toimialueemme on Rovaniemi ja Pohjois-Kalotti.
Asiakkaamme ovat suomalaisia ja ulkomaalaisia.

Tiedottaminen

Reiteistä, aikatauluista ja mahdollisista muutoksista tiedotamme nettisivuillamme osoitteessa www.liikenneniemela.fi tai Facebook-profiilimme kautta.
Mahdollisten häiriötilanteiden varalta päivystyksemme toimii ympäri vuorokauden. Päivystyksen kautta hoidamme myös tilausajoihin mahdollisesti liittyvät ennalta arvaamattomat muutokset.

Matkaliput

Käytössämme ovat kaikki Matkahuollon lipputuotteet ja kuulumme myös Matkahuollon informaatiojärjestelmään www.matkahuolto.fi Käytössä on kertamaksun lisäksi useita erilaisia alennuslipputuotteita mm. työmatka-, seutu- ja kaupunkilippuja.

Henkilökunta

Kuljettajamme ovat kokeneita asiakaspalvelijoita, joista useat ovat kielitaitoisia.
Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti. Heillä on EU-direktiivin mukainen ammattipätevyys suoritettuna.

Bussimme

Yhtiöllämme on 13 bussia hyvin varusteltua, nykyaikaista tilausajobussia. Pienin bussimme on 17 paikkainen ja suurin 58 paikkainen. Varusteina busseissamme on mm. wc, ilmastointi, dvd-laitteisto ja turvavyöt.

Asiakastyytyväisyys ja palautteet

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää. Nettisivuillamme olevan palautelomakkeen ja asiakaspalautteiden kautta toivomme saavamme tärkeää tietoa toimintamme laadusta.
Kaikki palautteet käsitellään välittömästi ja asiakkaalle vastataan mahdollisimman nopeasti.

Esko Niemelä
liikennöitsijä

Siirry sivun alkuun